Bughtrig House
Restoration and remodelling of a Category A listed Georgian villa. The building has been significantly altered and extended over the past 200 years. Work involved the repositioning and reorganisation of the main stairs to regain spatial clarity and bring much needed daylight into the centre of the house. The new 4 storey stair was constructed in limestone using traditional pen-checked detailing. Rationalisation of the rear service accommodation, kitchen and dining areas brought the property up to standards befitting modern family life.

By continuing to browse this site, I agree Groves-Raines Architects Ltd. and the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve their respective products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more about the Groves-Raines Architects Ltd.'s Privacy Policy and Houzz's Privacy Policy.