Composting Shed
This structure, which serves as a composting area and garden store, is an organic extension of the garden and the woven edging to the paths from which it springs. Its origins are derived from basket weave or hazel hurdles using woven rebar and Corten steel. The organic form embraces a 5 ton boulder on the site and is located at the furthest corner of the garden, providing a point of interest for garden visitors and for walkers on the adjacent Water of Leith Walkway.

By continuing to browse this site, I agree Groves-Raines Architects Ltd. and the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve their respective products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more about the Groves-Raines Architects Ltd.'s Privacy Policy and Houzz's Privacy Policy.